Kaj? čistilni servis, hitra hrana, zabava ...
Kje? Nova Gorica, Ljubljana ...

KMETIJA JENEZINOVI

Podrobnosti

Kratek opis

Kmetija Jenezinovi se nahaja v vasi Ratečevo Brdo, v občini Ilirska Bistrica, na jugozahodu Slovenije.

Domačija leži na nadmorski višini 500 m v prijetnem naravnem okolju, daleč od mestnega vrveža, idealnem za počitek ali razvedrilo. Domačijo Jenezinovi obdajajo travniki, pašniki in gozdovi, ki so odlični za sprostitev in stik z naravo.

Mirna okolica omogočiskovalcem obilo možnosti za oddih in uživanje v naravnem okolju. Sodelujete lahko v različnih aktivnostih in se prepustite pustolovskemu raziskovanju. Urejeno imamo tudi balinišče, za najmlajše obiskovalce pa otroško igrišče

V bližnji okolici si naši gostje lahko ogledajo znamenitosti, kot sta grad Prem in rojstna hiša slovenskega pesnika Dragotina Ketteja. Širša okolica je znana po izredno zanimivih naravnih znamenitostih - Postonjska jama, Škocjanske jame, Lipica, Brkini, Snežnik, Mašun, Sviščaki. Na izlet se lahko odpravite tudi v Ljubljano ali na obalo, kjer si lahko ogledate Koper, Izolo, Piran in Portorož ter soline v Sečovljah.

Domači s kmetije Jenezinovi vselej poskrbimo, da se obiskovalci pri nas dobro počutijo in se zato zadovoljni vračajo v našo sredo.

Viri: Slovenia Outdoor GIZ