Kaj? čistilni servis, hitra hrana, zabava ...
Kje? Nova Gorica, Ljubljana ...

GRAD OTOČEC

Podrobnosti

Kratek opis

Grad Otočec, dragulj, ki vstaja iz meglic reke Krke, je edini vodni grad na Slovenskem in daleč naokoli. Njegovi temelji so bili postavljeni v srednjem veku, današnjo podobo pa so mu začrtali v renesansi, ko je postal lastnina vrhovnega poveljnika hrvaško-slavonske vojne krajine Ivana Lenkoviča. Otočec je prizorišče kar dveh znanih povesti slovenskega pripovednika Ivana Tavčarja, Otok in Struga ter Janez Sonce.

Hotel Grad, dragulj dolenjskega turizma, stoji na otočku sredi reke Krke, kjer s svojo lepoto že osem stoletij navdušuje vse, ki jih pot zanese mimo. Preurejen je v hotel visoke kategorije, ohranja lepote preteklosti in jih tenkočutno vpenja v sodobno zasnovano vrhunsko ponudbo grajskega turizma. Grajsko okolje je kot nalašč za slavnostne poroke, osebna praznovanja in poslovna srečanja. Romantična večerja, ki vam jo postrežemo v grajskih oblačilih, ostane nepozabno doživetje ...

Redke so priložnosti, ko lahko občutimo duh preteklosti, tankočutno prepleten z ritmom sodobnosti. Hotel Grad Otočec***** s svojim izvirno prenovljenim ambientom v duhu gotike in renesanse omogoča prav to – celovito doživetje minulih časov ob popolnem udobju današnjih dni. V objemu mogočnih grajskih zidov, umeščenih v srce neokrnjene narave ob smaragdni reki Krki, se čas ustavi, mi pa poskrbimo, da ste v obdobju, ko vas gostimo, središče dogajanja vi.

Zajtrk z dišečo kavo in toplimi domačimi kruhki v postelji? Masažna kopel ali osvežujoča tropska prha v prostorni kopalnici? Jutranji sprehod v objemu prebujajoče narave in spremljavi pesmi ptic? Gurmanska večerja z izbranim vinom ob siju sveč? Kozarec penine ob prasketanju ognja v kaminu? Vse je tu. Prav za vas. Počutite se kot grajska gospoda, uživajte in se nam pustite razvajati. Z veseljem prisluhnemo vašim željam in z dobro voljo izpolnjujemo vaša pričakovanja.

Ko se sveži in polni novih moči v udobni grajski postelji prebudite v nov dan, ste pripravljeni na vsakovrstne izzive. V okrilju grajskih zidov lahko v intimnem vzdušju opravite poslovna srečanja, si vzamete čas za klepet ali prebiranje časopisov v kavarni, na terasi ali vrtu, sproščeno uživate v bližnji naravi, se pustite razvajati z izbrano hrano v grajski restavraciji ali pa preživite brezskrben dan kar v svojih grajskih sobanah. Ne glede na vašo odločitev lahko vedno računate na našo podporo in pomoč.

Viri: www.slovenia.info